Ορφέας Παπαδόπουλος: «Μία κοπέλα έξω από το θέατρο μου ζήτησε να με παντρευτεί. Είχα τρομοκρατηθεί»
Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Μία κοπέλα έξω από το θέατρο μου ζήτησε να με παντρευτεί. Είχα τρομοκρατηθεί»

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν ένιωσε να χάνει το μυαλό του από την αναγνωρισιμότητα και για το πιο ακραίο που έχει κάνει θαυμάστρια για εκείνον.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Ποια είναι η πιο δυνατή σου ανάμνηση;

Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, μια εποχή που το διαζύγιο δεν είναι τόσο αποδεκτό ακόμη. Μπορώ να σου πω ότι δυσκολεύτηκα μέσα σε αυτό και το πώς έπρεπε να το διαχειριστώ μέσα σε ένα κόσμο που έδειχνε τέλειος.

Μου πήρε αρκετά χρόνια για να καταφέρω να το αποδεχτώ και να δω τους γονείς μου σαν ανθρώπους και όχι σαν γονείς μόνο. Όσο περισσότερο γνωρίζω εμένα, τόσο πιο πολύ μπορώ να δικαιολογήσω τους γονείς μου και τις ανθρώπινες αδυναμίες και πλευρές τους.

Από εκεί και πέρα πέρασα πολύ καλά παιδικά χρόνια σε σχέση με άλλους και λιγότερο καλά σε σχέση με κάποιους άλλος. Ήταν ανέμελα παιδικά χρόνια παρ’ όλα αυτά, με πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, τους παππούδες μου, πολύ μπάλα, πολύ παιχνίδι, πολύ χωριό, πολύ χώμα και γη. Έχω να θυμάμαι ωραία παιδικά χρόνια.

Eχεις πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Ένιωσες ποτέ να χάνεις το μυαλό σου από την αναγνωρισιμότητα;

Να χάνω το μυαλό μου δεν το ένιωσα, αλλά να μην πατάω πάρα πολύ στα πόδια μου, να μην είμαι τόσο γειωμένος και να μου είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό, ναι. Όλο το άγχος μου είχε να κάνει με το πώς με βλέπει ο κόσμος, αν είμαι αρεστός.

Όλα αυτά με οδήγησαν στο να κλειστώ στον αυτό μου σε πιο μικρή ηλικία, ωστόσο είναι κάτι που το δουλεύω από μικρός και συνεχίζω ακόμα. Ουσιαστικά δηλαδή το να ζω τη ζωή μου και να μην την βιώνω με βάση πώς μπορούν να με βλέπουν οι άλλοι.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που εκτίθεται και δεν έχει αντίστοιχες αγωνίες. Το δικό μου ζητούμενο είναι να είμαι ελεύθερος...

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής/ θαυμάστρια για να σε γνωρίσει;

Για να με γνωρίσει δεν έχω να σου πω κάτι καθώς πια υπάρχουν πολλοί τρόποι να σε γνωρίσει κάποιος.

Μου έχει τύχει όμως να με περιμένει μια κοπέλα έξω από το θέατρο, την οποία δεν γνώριζα καθόλου και να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση, ενώ μου ζήτησε να με παντρευτεί. Το εννοούσε. Είχα τρομοκρατηθεί λίγο από την ένταση της κατάστασης. Κάτι άλλο ακραίο δεν μου έχει συμβεί.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved