Ζαμπέτογλου: «Ηταν η καλύτερή μας χρονιά. Εύχομαι αυτή που ξεκινάει τώρα να είναι ακόμα καλύτερη»
Showbiz

Ζαμπέτογλου: «Ηταν η καλύτερή μας χρονιά. Εύχομαι αυτή που ξεκινάει τώρα να είναι ακόμα καλύτερη»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ακόμη μία χρονιά, κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα της EPT 1 και το «Στούντιο 4».

Οι δύο παρουσιαστές σε συνέντευξή τους αναφέρθηκαν στις αλλαγές που πρόκειται να δούμε και τι είναι αυτό που τους αγχώνει σε μια ζωντανή εκπομπή.

Το "Στούντιο 4" άνοιξε ξανά τις πόρτες του μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Πώς είναι η συνεργασία σας με τη δημόσια τηλεόραση;

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, είναι από τις πιο ωραιότερες συνεργασίες της ζωής μου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συμφωνώ. Από την πρώτη στιγμή μάς είπαν ότι αυτό που θέλουν από εμάς είναι να παραμείνουμε αυτοί που είμαστε. Κάθε μέρα μάς αποδεικνύουν ότι το εννοούσαν. Έχουμε απόλυτη ελευθερία να κάνουμε την εκπομπή που θέλουμε και πιστεύουμε ότι θέλουν και οι τηλεθεατές.

Τη φετινή σεζόν η εκπομπή έχει διευρυμένη διάρκεια, κατά μία ώρα. Τι αλλαγές ή προσθήκες θα δούμε;

Θ.Α.: Την προηγούμενη χρονιά υπήρξαν φορές, και μάλιστα πολλές, που νιώθαμε πως τα θέματα δεν χωράνε σε δύο ώρες. Είχαμε αγωνία να τα προλάβουμε όλα. Οπότε φέτος φτιάξαμε την εκπομπή έτσι ώστε να αποκτήσουν τον ανάλογο χώρο και χρόνο και οι καλεσμένοι και τα θέματα της εκπομπής.

Προσθέσαμε νέες στήλες, με πράγματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν, μας μαθαίνουν κάτι, μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Θα προτείνουμε σημαντικά γεγονότα που γίνονται στην πόλη μας ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Θα έχουμε ειδικούς και επιστήμονες, δημιουργικές ιδέες, προτάσεις για έξοδο, διασκέδαση και άλλα πολλά.

Ν.Ζ.: Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο γεμάτη εκπομπή, με περισσότερους καλεσμένους, που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μοιραστούν. Κι ελπίζουμε να μας φτάσουν οι τρεις ώρες.

Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο σε μια ζωντανή εκπομπή και τι είναι αυτό που μπορεί να σας αγχώνει;

Θ.Α.: Ο παλμός και η ενέργεια που έχει μία ζωντανή εκπομπή δεν συγκρίνεται με τίποτα. Έχει μια αμεσότητα το live, μια ζωντάνια που δεν μπορείς να έχεις σε μία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Όμως αυτό που την κάνει τόσο γοητευτική, αυτό το απρόβλεπτο και το ρευστό, ταυτόχρονα μπορεί να γίνει και το μεγαλύτερο βάσανό σου.

Ν.Ζ.: Όταν ξεκινήσαμε πέρυσι τέτοια εποχή, δεν μπορούσα να φανταστώ πόση διαφορά κάνει το ζωντανό. Η αμεσότητα, η επαφή με τους τηλεθεατές, τα απρόοπτα, αυτά που δεν είχαμε υπολογίσει και τελικά προέκυψαν μας μάγεψαν. Ηταν η καλύτερή μας χρονιά και εύχομαι αυτή που ξεκινάει τώρα να είναι ακόμα καλύτερη.

Την περσινή χρονιά φιλοξενήσατε στον καναπέ της εκπομπής σας πολλούς καλεσμένους. Έχετε ξεχωρίσει κάποια συνέντευξη;

Θ.Α. Την περασμένη χρονιά φιλοξενήσαμε 215 κεντρικές συνεντεύξεις συν κάποιες μικρότερης διάρκειας. Οι καλεσμένοι, στην πλειονότητά τους, ήρθαν με θετική ενέργεια και πρόθυμοι να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Πολλούς από αυτούς θα χαρώ να τους δω και φέτος. Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, θα πω τη Νένα Μεντή. Τη λάτρεψα. Είχε χιούμορ, αμεσότητα, ζωντάνια. Ένιωσα σαν να τη γνωρίζω χρόνια.

Ν.Ζ.: Γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους φέτος και ένιωσα οικειότητα με τους περισσότερους από αυτούς. Σαν να έκανα καινούργιους φίλους. Η ενότητα με τις συνεντεύξεις έχει τίτλο "Ένα απόγευμα μαζί σου", και αυτό ακριβώς νιώθω.

Ότι περνάω ένα απόγευμα με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και θέλω να ξαναδώ ή με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει να γνωρίσω. Όπως και να πάει η κουβέντα, έχει πάντα ενδιαφέρον.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved