Λιανός- Καραλέξη: Βαφτίζουν την κόρη τους- Οι πρώτοι καλεσμένοι και η εκθαμβωτική μανούλα!
Showbiz

Λιανός- Καραλέξη: Βαφτίζουν την κόρη τους- Οι πρώτοι καλεσμένοι και η εκθαμβωτική μανούλα!

Για σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου,  είναι προγραμματισμένη η βάπτιση της κόρης του  Γιώργου Λιανού  και της Κωνσταντίνας Καραλέξη, με τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv να βρίσκεται εκεί και να απαθανατίζει τους πρώτους καλεσμένους. 

To ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι, από τότε που ήρθε στη ζωή η μικρή κορούλα τους, οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει την διάθεση.

Ο Γιώργος Λιανός δημοσιεύει σπάνια στιγμιότυπα με την κόρη του, αλλά όσες φορές το έχει κάνει, μας έχει "κλέψει την καρδιά". Η μικρή είναι μια γλύκα και μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος η μικρή ταξίδεψε με την μαμά της στον Άγιο Δομίνικο, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης Survivor, με τον γλυκύτατο μπαμπά να αναλαμβάνει, για ακόμα μια χρονιά, την παρουσίαση του ριάλιτι. Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και φωτογραφικό υλικό μέσα από το συμβούλιο του νησιού, αλλά και την μικρή να τρέχει στην παραλία, κάνοντας με τους γονείς της... βραδινό μπάνιο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει:

Σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη έχουν προγραμματίσει την βάπτιση της κορούλας τους, στην οποία και έδωσαν διπλό όνομα: Βαλέρια- Ασημίνα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στον Άγιο Στέφανο από νωρίς το απόγευμα και απαθανάτισε τους πρώτους καλεσμένους που παρευρέθηκαν. Οι λαμπερές παρουσίες ήταν πρωταγωνιστικές και η αλήθεια είναι και η μανούλα, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έλαμπε από ευτυχία, ενώ ταυτόχρονα ήταν πραγματικά μια κούκλα, με το outfit που είχε επιλέξει να φορέσει.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό στενό μίντι φόρεμα, το οποίο και τόνιζε υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της ενώ στα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα έλαφρύ σγουρό και το μακιγιάζ το κράτησε σε ήπιους γήινους τόνους, για να τονίζουν το μαυρισμένο καλοκαιρινό της δέρμα. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους που παρευρέθηκαν ήταν και ο Γιάννης Βαρδής με την σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδάκια τους, Αντώνη και Κατερίνα, αλλά και ο Άκης Δέιξιμος, ο οποίος και κρατούσε μαζί του την κιθάρα του, κάτι που μαρτυρά ότι επρόκειτο να τραγουδήσει!

Δείτε παρακάτω τα πρώτα στιγμιότυπα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved