Γαστεράτου: Tο συγκλονιστικό post αγκαλιά με τα παιδάκια της: «Ένα πρωινό έγινε κινητήριος δύναμη»
Showbiz

Γαστεράτου: Tο συγκλονιστικό post αγκαλιά με τα παιδάκια της: «Ένα πρωινό έγινε κινητήριος δύναμη»

Η Μαντώ Γαστεράτου ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και πριν από λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια περήφανη μανούλα και τα παιδάκια της είναι, για εκείνη, η απόλυτη προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει.

Η ίδια ποστάρει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που με διάφορα posts περνάει τα δικά της μηνύματα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, αυτή τη φορά, θέλησε να κάνει μια δημοσίευση και να περιγράψει το πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει μια μέρα, με μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έτσι, η Μαντώ Γαστεράτου τόνισε ότι μια έξοδος με τα παιδάκια της στο πάρκο ήταν αυτό που χρειαζόταν για να κάνει την ημέρα της υπέροχη!

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο θέλοντας να περιγράψει ακριβώς την διαφορά: "INSTAGRAM VS REALITY"

INSTAGRAM:
Σήμερα το πρωί παρεα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω απο την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξεγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική, δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την "πραμάτεια" μας, ταπερακια, μπουκαλάκια, μωρομαντηλα κτλ και μπορούσα να θηλασω με ησυχία το μωρό. Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: "ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου".


Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη!Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλα!

REALITY:
Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχίας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Αλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.
Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμες, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου.


Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες απο αυτες μαζί σας, επέλεγω να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραΐσμενη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός. Θελω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την "τελειότητα" που σερβίρεται "εδώ μεσα"... μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία...😘❤

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved