Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Θα λιώσετε! Η πιο τρυφερή στιγμή του γιου με την νεογέννητη κόρη της

Gossip-tv Team

Η Μαντώ Γαστεράτου, πριν από λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από εκείνη την στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τα συναισθήματά της δεν κρύβονται με τίποτα. 

Με τον σύζυγό της, Νίκο Ισιγώνη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία και πριν από λίγες ημέρες μεγάλωσε, μιας και η πανέμορφη ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Aπό την πρώτη κιόλας στιγμή που έφερε στον κόσμο της κόρη της, η Μαντώ Γαστεράτου δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την μικρούλα, σημειώνοντας πως νιώθει αφάνταστα συγκινημένη και ευλογημένη που για δεύτερη φορά έγινε μανούλα και έχει την ευκαιρία να βιώσει και πάλι αυτές τις απίθανες στιγμές. Η διάσημη ραδιοφωνική παραγωγός είναι πάντοτε ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι ότι μας αποδεικνύει με κάθε νέο της post, ότι η μικρή της έχει κλέψει την καρδιά.

Ο γιος της, Γιώργος έχει ξετρελαθεί με την αδερφούλα του και δε σταματά να την πειράζει. Μάλιστα σήμερα (19/8), η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο φαίνεται ο μικρός Γιώργος να παίζει με την λίγο ημερών αδερφή του και να γελάνε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved