Γιώργος Λιανός- Κωνσταντίνα Καραλέξη: Τα στιγμιότυπα από την βάπτιση της κόρης τους, Βαλέριας!
Showbiz

Γιώργος Λιανός- Κωνσταντίνα Καραλέξη: Τα στιγμιότυπα από την βάπτιση της κόρης τους, Βαλέριας!

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η Κωνσταντίνα Καραλέξη και ο Γιώργος Λιανός βάφτισαν την κορούλα τους, δίνοντάς της το όνομα Βαλέρια. 

Οι λαμπεροί καλεσμένοι ξεκίνησαν να φτάνουν από νωρίς στο κτήμα που πραγματοποιήθηκε και η τελετή και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους περισσότερους.

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη ήταν πραγματικά μια κούκλα με το λευκό στενό φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει, ενώ και το πρόσωπό της ήταν λαμπερό και ιδιαίτερα περιποιημένο. Δίπλα της φυσικά ο περήφανος μπαμπάς, Γιώργος Λιανός, ο οποίος είχε επιλέξει ένα κοστούμι σε ανοιχτόχρωμους τόνους, το οποίο και ταίριαζε πολύ στο μαυρισμένο του δέρμα. Όπως είδαμε και από τα στιγμιότυπα στο Instagram από διάφορους celebrities καλεσμένους που παρευρέθηκαν, μόλις η τελετή τελείωσε, σειρά είχε ένα υπέροχο πάρτι, που είχαν διοργανώσει οι δυο γονείς, για να γιορτάσουν με τους καλεσμένους τους την βάπτιση της κορούλας τους, που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε τους έχει κλέψει την καρδιά.

Όπως είδαμε, στη σκηνή τραγούδισαν ο Άκης Δείξιμος και ο Γιάννης Βαρδής μαζί με τον Γιώργο Λιανό και ανέβασαν το κέφι... στα ύψη!

Δείτε βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την δεξίωση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved