Trannos: Τα πρώτα λόγια στο Instagram μετά το ατύχημά του: «Να φοράτε πάντα ζώνη...»
Showbiz

Trannos: Τα πρώτα λόγια στο Instagram μετά το ατύχημά του: «Να φοράτε πάντα ζώνη...»

Ο τράπερ Trannos, μετά από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, τραυματίστηκε ελαφρά και το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το φανατικό κοινό του τράπερ ανησύχησε για την υγεία του, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει πολλά θύματα στην άσφαλτο.

Ευτυχώς για τον τράπερ Tranno όλα έδειξαν να πήγαν καλά, μιας και ο ίδιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, φορούσε ζώνη ασφαλείας και χτύπησε ελαφρά. Μάλιστα, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, είχε πραγματοποιήσει και δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι", θέλοντας να καθησυχάσει τους φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι δεν είχαν κανένα νεότερο για την υγεία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Ο ίδιος είχε πει ότι ο Trannos φέρει μόνο κάποια κατάγματα στα πλευρά και ότι κρατείται στην κλινική για λόγους κυρίως προληπτικούς.

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου και αφού ο ίδιος είχε επιστρέψει στο σπίτι του, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να δώσει το μήνυμα σε όλους τους διαδιδκτυακούς του φίλους και στο φανατικό κοινό του ότι είναι όλα καλά και ότι σε λίγες μόνο μέρες θα επιστρέψει και πάλι στα live του. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα. Προς το παρόν αναρρώνω και σε λίγες ημέρες επιστρέφω δυναμικά για τα shows. Να φοράτε ζώνη ίσως σώσει και τη δική σας ζωή»

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved