Βρεττός: Έκανε την πιο in love ανάρτηση μετά από τον γάμο του με την Δεληγιάννη: «Ως το άπειρο»
Showbiz

Βρεττός: Έκανε την πιο in love ανάρτηση μετά από τον γάμο του με την Δεληγιάννη: «Ως το άπειρο»

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κύμη. 

Οι φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media επιβεβαίωσαν την λάμψη της βραδιάς, με τον τραγουδιστή και την σύζυγό του να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη στιγμή.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και πλέον είναι παντρεμένοι μιας και το απόγευμα της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη. Να θυμίσουμε πως και οι δυο είχαν ανακοινώσει ότι ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια – όπου και έκαναν διακοπές μέσα στο καλοκαίρι, όμως, δεν είχαν γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία καθώς δεν ήθελαν να απασχολήσουν τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης. με την προσωπική τους στιγμή.

Η Αναστασία Δεληγιάννη ήταν μια πανέμορφη νύφη και ο τραγουδιστής, μόλις την είδε, δεν μπορούσε να πιστέψει το πόσο κούκλα ήταν. Στην τελετή και μετέπειτα στην δεξίωση παρευρέθηκαν λίγοι καλοί τους φίλοι και φυσικά οι οικογένειές τους, που τους καμάρωσαν. Μάλιστα, ο τραγουδίστης είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τον γάμο του: «Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά»

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο τους, γράφοντας: "Ως το άπειρο μωρό μου!Σας ευχαριστούμε για τις αμέτρητες ευχές! Εύχομαι να νιώσετε όσο ευτυχισμένοι νιώθουμε εμείς αυτές τις μέρες!!!"

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ηλίας Βρεττός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved