Kατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά την πρεμιέρα: «Σας αγαπώ πολύ»
Showbiz

Kατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά την πρεμιέρα: «Σας αγαπώ πολύ»

Το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή της "Super Κατερίνα", με τους συνεργάτες της και εκείνη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

H ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσίαστριες, που το κοινό την λατρεύει και την παρακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε και επίσημα η εκπομπή της "Super Κατερίνα", με την ίδια και την ομάδα της να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μάλιστα, την φετινή σεζόν στην παρέα της προστέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ στη θέση τους παρέμειναν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα τηςμ έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενη σε όλο το τηλεοπτικό κοινό που την παρακολουθεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Πόσο σας ευχαριστώ για σήμερα… Για την αγάπη σας …τα τόσο πολλά μηνύματα, τη στήριξη και την πάντα ζέστη αγκαλιά σας! Είμαστε ξανά εδώ κ κάθε πρωί γινόμαστε μια μεγάλη super παρέα! Σας αγαπώ πολύ, περιμένω πώς κ πώς το αυριανό μας ραντεβού στις 10:00… @superkaterinatv @alphatv. Περιμενω τα σχόλια σας για την πρεμιέρα μας …😉 και stay tuned…τα καλύτερα έρχονται !"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved