Media

Αποκαλυπτική η Καινούργιου: «Πιστεύω ότι του αρέσω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι στο στυλ μου»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της "Super Κατερίνα" και οι πρώτες πλάκες στο πλατό της εκπομπής ήταν πρωταγωνιστικές. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που είναι μια νέα προσθήκη στο πλατό του "Super Κατερίνα" θέλησε να κάνει μια πλάκα στην πανέμορφη παρουσιάστρια.

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ένα ρεπορτάζ σχετικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος με το σκάφος του βρισκόταν στη Σκιάθο και παραχώρησε στην εκπομπή μερικές δηλώσεις. Λίγο πριν ξεκινήσει να παίζει το σχετικό ρεπορτάζ, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: "Πολλοί λένε ότι αν δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor, δεν γίνεται να υπάρξει Survivor All Star", κάνοντας λόγο για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι All Star!

Ύστερα από τον πρόλογο της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να "πειράξει" λίγο την παρουσιάστρια, ρωτώντας και τους υπόλοιπους το εάν ο Ντάνος είναι μόνος του ή αν έχει κάποια σχέση, ενώ συνέχισε και είπε ότι με την Κατερίνα Καινούργιου ταιριάζουν πάρα πολύ. Εκείνη τη στιγμή, στο πλατό επικράτησε μια μικρή αμηχανία, ενώ η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει: «Είναι ένα πολύ ωραίο παιδί. Πιστεύω ότι αρέσω στον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά δεν ξέρω αν είναι του στυλ μου. Νιώθω ότι του αρέσω»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved