Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρεμιέρα, το total white σύνολο και η απίθανη φωτογραφία με τη μαμά της!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρεμιέρα, το total white σύνολο και η απίθανη φωτογραφία με τη μαμά της!

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή της Happy Day, με την ίδια και τους συνεργάτες της να νιώθουν υπέροχα. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι μονίμως την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή της "Happy day". Η παρουσιάστρια, μαζί με τους συνεργάτες της ανυπομονούσαν για την έναρξη της νέας σεζόν και αυτο φάνηκε, μιας και όλοι τους είχαν μια απίθανη ενέργεια και απόλαυσαν την πρώτη εκπομπή της σεζόν. Λίγες ώρες αργότερα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στα στούντιο του Happy Day, με την ίδια να ποζάρει με το απίθανο λευκό φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει, το οποίο της πήγαινε φανταστικά.

"Καλή εβδομάδα φίλοι μου. ❤️
Από σήμερα και καθημερινά στις 7:40 θα είμαστε ζωντανά μαζί σας για να πίνουμε παρέα το καφεδάκι μας. ☕️ Να ξυπνάμε χαρούμενα, αισιόδοξα, παρεΐστικα …προσπαθώντας να βλέπουμε το ποτήρι μισόγεμάτο. Η σημερινή πρεμιέρα είχε τα πάντα… γέλιο, συγκίνηση, ενθουσιασμό αλλά και απρόοπτα. Είχε αποκλειστικά θέματα, ωραίες συνεντεύξεις όπως αυτή του Γιώργου Αυτιά, πρώτη καλεσμένη τη Μαρία Τζομπανάκη για τις εξελίξεις στον Σασμό και φυσικά την μανούλα που πάντα στην πρεμιέρα δίνει το παρόν".

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved