Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Αυτοί είναι οι δίδυμοι γιοι του - Ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους!
Showbiz

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Αυτοί είναι οι δίδυμοι γιοι του - Ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, πέρα από ένας πολύ ταλαντούχους μουσικός, είναι και ένας πολύ αφοσιωμένος σύζυγος και περήφανος μπαμπάς. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς και μάλιστα, όπως είναι λογικό, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

O Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει σημειώσει πολλές δεκαετίες στη μουσική σκηνή και η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάμε για όλα όσα έχει προσφέρει. Ο τραγουδιστής , όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ζει μόνιμα στη Λάρισα, είναι παντρεμένος με την σύζυγό του, Φανή και έχει δίδυμους ενήλικους γιους, ένας εκ των οποίων, ο Κωνσταντής, ασχολείται επίσης με την μουσική και έχει γράψει και ο ίδιος μουσικές για ταινία μεγάλου μήκους.

Μάλιστα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την σύζυγό του: "Αδικήθηκε η Φανή, φορτώθηκε το βάρος των παιδιών. Το λέω για έναν άνθρωπο που είμαστε μαζί πάνω από σαράντα χρόνια, εγώ ήμουν 17 και εκείνη 15, όταν γνωριστήκαμε, μεγαλώσαμε μαζί στη ζωή και της το αναγνωρίζω πραγματικά. Βέβαια εκείνη δε το βλέπει έτσι, μου είπε πριν από μερικά χρόνια όταν το συζητούσαμε, ένα από τα πιο ποιητικά πράγματα που έχω ακούσει, είπε «λοιπόν άκου Θανάση εγώ δε το βλέπω έτσι, ότι έπεσε όλο το βάρος πάνω μου, γιατί όταν αγαπάς κάποιον αγαπάς και τα όνειρά του”

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει με την σύζυγό του δυο γιους, οι οποίοι είναι δίδυμοι και μάλιστα σήμερα είναι 35 ετών. Και οι δυο έχουν καλλιτεχνική φλέβα, μιας και ο ένας ασχολείται επαγγελματικά με την σκηνοθεσία στον κινηματογράφο, ενώ ο άλλος είναι μουσικός.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες των δίδυμων γιών του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved