Θυμάσαι τη Γιώτα από την σειρά «Λίτσα.com»;- Δες πώς είναι σήμερα η ηθοποιός, 13 χρόνια μετά!
Showbiz

Θυμάσαι τη Γιώτα από την σειρά «Λίτσα.com»;- Δες πώς είναι σήμερα η ηθοποιός, 13 χρόνια μετά!

Η ηθοποιός Δήμητρα Κόλλα ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Λίτσα.com, που είχε γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία στον ANT1 την τηλεοπτική σεζόν 2008-2009.

Την γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και από τότε έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής.

Η Δήμητρα Κόλλα κατείχε τον ρόλο της Γιώτας, της κολλητής φίλης της Λίτσας, στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Λίτσα.com". H ηθοποιός, από τότε έχει σημειώσει πολλά βήματα στον χώρο της υποκριτικής και έχει ασχοληθεί τόσο με θέατρο, όσο και με κινηματογράφο, μουσική και τηλεόραση.

"Όλα! Γι’ αυτό και για μένα θα ήταν ευλογία να τα κάνω όλα πάντα! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα, όλα έχουν την χάρη τους . Αγαπάω πάρα πολύ την κάμερα, το κινηματογραφικό αποτέλεσμα μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής σειράς πάντα θα με μαγεύει. Ως ηθοποιός μ’αρέσει η ρεαλιστική προσέγγιση των ρόλων και αυτό το είδος θεάτρου. Όσο για την μουσική θέλω να μιλάει στην καρδία μου και όταν εκφράζομαι εγώ μέσω αυτής να “μιλάω” στην καρδιά του κοινού. Με το Χορεύοντας στο σκοτάδι νομίζω ότι καταφέρνω έναν υπέροχο συνδυασμό. Έχουμε μουσικές, τραγούδια, χορό και πρόζα με κινηματογραφική προσέγγιση. Σε αυτό βοηθάει φυσικά η θεατρική σκηνή του Vault που δεν σηκώνει καμία υπερβολή ή τεχνικά τερτίπια στην ερμηνεία μας" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της όταν είχε ρωτηθεί για το τι προτιμά να ασχολείται περισσότερο.

Σήμερα, η Δήμητρα Κόλλα δεν έχει αλάξει σχεδόν καθόλου, μιας και παραμένει πληθωρική, υπερταλαντούχα και... κοκκινομάλλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από το πώς είναι σήμερα η ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved