Παναγιώταρου- Σχίζας: Ένας έρωτας σταθμός - 10+1 in love φωτογραφίες τους!
Showbiz

Παναγιώταρου- Σχίζας: Ένας έρωτας σταθμός - 10+1 in love φωτογραφίες τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ζουν τον έρωτά τους, μιας και ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέα δημοσίευση που κάνουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, δεν κρύβουν στιγμή τα έντονα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Ιδιαίτερα μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να βγει νικητής , οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει πολλές εξορμήσεις, τόσο στην Ελλάδα, σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τους νησιά, όσο και στο εξωτερικό, μιας και πρόσφατα ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Αλεξάνδρας.

Αυτό που βλέπουμε είναι το πόσο αχώριστοι είναι οι δυο τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση τους έχει σίγουρα μέλλον. Άλλωστε, τόσο εκείνη όσο και ο φετινός Survivor έχουν εκμυστηρευτεί ότι σκέφτονται το κοινό του μέλλον, ενώ έχουν ως δεδομένη την συγκατοίκηση.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved