Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Τι ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους;
Showbiz

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Τι ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους;

Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Η ίδια δεν το έβαλε ποτέ κάτω και κατάφερε να επιστρέψει στην καθημερινότητα πιο δυνατή από ποτέ.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικό για εκείνη, καθώς δύο χρόνια μετά την επίθεση, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Με τόλμη, θάρρος και πυγμή η όμορφη Ιωάννα που ήρθε αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη, είναι στα καλύτερά της και η καθημερινότητα της γίνεται πλέον φυσιολογική.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε στη θάλασσα, φόρεσε το μαγιό της και περπάτησε στην αμμουδιά με τη χαρά της, όπως η ίδια σημείωσε να είναι απερίγραπτη. Το καλοκαίρι όμως τελείωσε και επέστρεψε και πάλι στους ρυθμούς της Αθήνας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανά διαστήματα δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως αυτή τη φορά αποκάλυψε πως έπεσε κι εκείνη θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που εξαπατώνται για οικονομικούς κυρίως λόγους από επιτήδειους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (6/9), η Ιωάννα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία που έδειχνε πως άγνωστοι δημιούργησαν ένα προφίλ με τα στοιχεία της, ο οποίος δεν είναι δικός της. Η ίδια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν report ώστε να «κατέβει» το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved