Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η πρώτη αντίδραση on camera για τις φήμες χωρισμού
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η πρώτη αντίδραση on camera για τις φήμες χωρισμού

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησε στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου!

Ο Γρηγόρης Μπάκας τη συνάντησε στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε για τις φήμες χωρισμού και αρκέστηκε να πει: «Μια χαρά, όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ…»

Και ο δημοσιογράφος επέμενε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτές οι φήμες χωρισμού και η τραγουδίστρια ευγενέστατη απάντησε: «Μια χαρά…Είναι όλα πολύ καλά!»!

Τον τελευταίο καιρό, είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη για ενδεχόμενο χωρισμού του ζευγαριού, γεγονός που το είχε διαψεύσει και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εγώ την κόρη μου την αγαπώ. Είναι κόρη μου, τη θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται».

Να σας θυμίσουμε ότι με την κοινή τους εμφάνιση στο Κατράκειο Θέατρο, οι δυο τους έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού, ενώ αντίθετα δείχνουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Δείτε την πρώτη αντίδρασή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved