Γιάννης Δρακόπουλος: «Υπάρχει πάντα η αγωνία του αν θα πετύχει κάτι ή όχι»
Showbiz

Γιάννης Δρακόπουλος: «Υπάρχει πάντα η αγωνία του αν θα πετύχει κάτι ή όχι»

Ο ΑΝΤ1 το φετινό χειμώνα υπόσχεται να μας καθηλώσει με τις τηλεοπτικές σειρές. Μία από αυτή είναι και η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».

Ο Γιάννης Δρακόπουλος με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του παραχώρησε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη.

Τι σκεφτήκατε όταν σας μίλησαν για τη σειρά;

Μου φάνηκε σαν κάτι το οποίο είναι κλασικό ως φόρμα, δηλαδή την κόντρα πλουσίων και φτωχών δε θα τη δούμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Είναι ένα ζήτημα που πολλές φορές απασχολεί τη μυθοπλασία, όμως είναι πολύ ιδιαίτερη η προσέγγισή του: το ότι αυτές οι δύο οικογένειες έρχονται σε επαφή μέσω των παιδιών, καθώς ο ένας μεγάλωνε το παιδί του άλλου. Βάζει μια ιδιαιτερότητα που πάει λίγο παραπέρα την κόντρα πλουσίων και φτωχών, όπως για παράδειγμα, το τι σημαίνει πατρότητα, τι σημαίνει μητρότητα, τι σημαίνει το παιδί μου, το παιδί σου. Βάζει ενδιαφέροντα ζητήματα και έχει πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Πώς αισθάνεστε κάθε φορά μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα;

Υπάρχει πάντα η αγωνία του αν θα πετύχει κάτι ή όχι. Αλλά αυτό έχει ξεπεραστεί με έναν τρόπο πια, δηλαδή το έχουμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα πετυχαίνουν και κάποια άλλα αποτυγχάνουν. Αυτό που εμένα με κάνει να αγωνιώ και στο οποίο δίνω μεγάλη βαρύτητα είναι το αν θα βρω εγώ το ρόλο, με έναν τρόπο που θα με ικανοποιήσει γιατί είναι κάτι που θα τρέχει όλη τη χρονιά.

Πώς είναι ως χαρακτήρας ο Γιάννης Παπαδόπουλος;

Ο Γιάννης είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Χαρακτηρίζεται από αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως τεμπελιά, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι Είναι περισσότερο ένας άνθρωπος που αρνείται να συμβιβαστεί, έχει μια λαϊκότητα, είναι καθημερινός κι απλός. Και ταυτόχρονα είναι στο κουρμπέτι, ξέρει να επιβιώνει, να παλεύει, θα κάνει ό,τι χρειαστεί. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και πράγματα που να φαίνονται ηθικά μεμπτά, όπως μια μικροκλεψιά, πάντα στο βωμό της επιβίωσης. Αγαπάει πολύ τη γυναίκα του και την οικογένειά του, τον πατέρα του και ζουν όλοι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος με αρχές και η οικογένεια είναι η βασική του προτεραιότητα.

Τη σύζυγό του την Περιστέρα την ερωτεύτηκε πριν από είκοσι χρόνια...

Μεταξύ τους εξακολουθεί να υπάρχει όχι μόνο αγάπη αλλά και έρωτας και συνεχίζουν να κάνουν σεξ, παρότι έχουν είκοσι χρόνια παντρεμένοι.

Η ιστορία της σειράς ξεκινά με μια μεγάλη ανατροπή.

Ναι, μαθαίνουν ότι ο γιος τους, ο Θάνος, δεν είναι δικό τους παιδί. Και πάνω σε αυτό το γεγονός βασίζεται όλη η ιστορία που ακολουθεί. Δυσκολεύονται να το πιστέψουν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη.

Όταν ο Γιάννης συναντά τον Αρίστο τι συμβαίνει;

Οι δυο τους συναντιούνται κάτω από αυτήν τη συνθήκη γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα συναντιόντουσαν ποτέ. Είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι σε κάθε επίπεδο. Και το γεγονός αυτό θα τους φέρει σε κόντρα. Αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι αυτοί οι δύο άνδρες δεν είναι τόσο μακριά σε κάποια πράγματα.

Θεατρικά πού θα είστε αυτό το χειμώνα;

Στην παράσταση «Οικόπεδα με θέα», που θα ανεβεί στο θέατρο «Άνεσις», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, μαζί με τους Γιάννη Μπέζο, Μάκη Παπαδημητρίου, Άρη Λεμπεσόπουλο, Θανάση Κουρλαμπά και Γ εράσιμο Σκαφίδα.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved