Συνατσάκη: Το σχόλιο για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε
Showbiz

Συνατσάκη: Το σχόλιο για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε

Η Μαίρη Συνατσάκη δέχτηκε προσβλητικό σχόλιο που αναφερόταν μάλιστα και στην εγκυμοσύνη της και αυτό δεν μπόρεσε να το αφήσει αναπάντητο.  

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η παρουσιάστρια και γνωστή influencer είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, όσο και διάφορες σκέψεις της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την αντίδρασή της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα από follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου. Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα του διαδικτυακού της φίλου.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει και έτσι έδωσε την δική της απάντησή.

«Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκεούλα» σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

Δείτε στην gallery την ανάρτηση της αλλά και το αρνητικό σχόλιο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved