Λιανός: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάπτιση της κόρης του - Οι τεράστιες τούρτες και τα λουλούδια
Showbiz

Λιανός: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάπτιση της κόρης του - Οι τεράστιες τούρτες και τα λουλούδια

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η Κωνσταντίνα Καραλέξη και ο Γιώργος Λιανός βάφτισαν την κορούλα τους, δίνοντάς της το όνομα Βαλέρια - Ασημούλα. 

Οι λαμπεροί καλεσμένοι ξεκίνησαν να φτάνουν από νωρίς στο κτήμα που πραγματοποιήθηκε και η τελετή.

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη ήταν πραγματικά μια κούκλα με το λευκό στενό φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει, ενώ και το πρόσωπό της ήταν λαμπερό και ιδιαίτερα περιποιημένο. Δίπλα της φυσικά ο περήφανος μπαμπάς, Γιώργος Λιανός, ο οποίος είχε επιλέξει ένα κοστούμι σε ανοιχτόχρωμους τόνους, το οποίο και ταίριαζε πολύ στο μαυρισμένο του δέρμα.

Όπως είδαμε και από τα στιγμιότυπα στο Instagram από διάφορους celebrities καλεσμένους που παρευρέθηκαν, μόλις η τελετή τελείωσε, σειρά είχε ένα υπέροχο πάρτι, που είχαν διοργανώσει οι δυο γονείς, για να γιορτάσουν με τους καλεσμένους τους την βάπτιση της κορούλας τους, που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε τους έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Γιώργος Λιανός λίγες μέρες μετά την βάπτιση της μικρής θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μερικές φωτογραφίες από αυτή την σημαντική ημέρα για εκείνον. Οι τεράστιες τούρτες σε διαφορετικά σχέδια, τα λουλούδια και ο στολισμός του τραπεζιού ήταν εκείνα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των καλεσμένων.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής μέσα από την ανάρτηση αυτή θέλησε να ευχαριστήσει και όσους βρέθηκαν δίπλα τους με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Περιμέναμε αυτή τη μέρα με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία! Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τις ευχές όλων! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι χαρούμενα».

Δείτε στην gallery τις υπέροχες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved