Μαρία Σολωμού: Ανέβασε νέα φωτό με τον Mente Fuerte και έβαλε ξανά φωτιά στις φήμες ότι είναι μαζί!
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Ανέβασε νέα φωτό με τον Mente Fuerte και έβαλε ξανά φωτιά στις φήμες ότι είναι μαζί!

Μπορεί η Μαρία Σολωμού να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να... διώξει μακριά από την προσωπική της ζωή τα φώτα της δημοσιότητας όμως οι φήμες δεν σταματούν αλλά συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte

Η όμορφη ηθοποιός χθες βρέθηκε στο Color Day Festival που προβλήθηκε μάλιστα από το Mega, μία μεγάλη γιορτή της μουσικής που τράβηξε πάνω της το ενδιαφέρον.

Αφού λοιπόν μπλέχθηκε με τον απλό κόσμο, έγινε... πολύχρωμη με τα παιχνίδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας ξεχωριστών καλλιτεχνών, βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού και γοητευτικού ράπερ ο οποίος επίσης έδειξε να απολαμβάνει την όμορφη εκδήλωση.

Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού απαθανάτισε αυτές τις όμορφες στιγμές και μάλιστα ανέβασε και κοινή της φωτογραφία με τον Mente Fuerte, σε αντίθεση με εκείνον που δεν προέβη σε ανάλογη πράξη.

Γεγονός που έκανε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι να πάρουν... φωτιά.

Πάντως, η ίδια η Μαρία Σολωμού όταν είχε ερωτηθεί ευθέως για την προσωπική της ζωή, δεν είχε δώσει και τόσο σαφή απάντηση. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε κάνει τη διαπίστωση: «Απ’ ό,τι βλέπουμε είσαι σε μία σχέση» και εκείνη είχε απαντήσει: «Καλά, μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte έχουν βρει πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κάθε φορά που συναντιούνται, περνούν υπέροχα.

Δείτε τη νέα κοινή φωτογραφία τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved