Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη «Γη της Ελιάς» ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram!

H Iφιγένεια Τζόλα κάνει τις τελευταίες της διακοπές λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για τη "Γη της Ελιάς", που θα δούμε σε λίγες μόνο ημέρες στις οθόνες μας. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της Βασιλικής, που ενσαρκώνει στην καθημερινή σειρά του MEGA "Η Γη της Ελιάς".

Η Ιφιγένεια Τζόλα, φέτος το καλοκαίρι, μετά από την λήξη των γυρισμάτων, αποφάσισε να κάνει διάφορες εξορμήσει σε διάφορα αγαπημένα της μέρη και η αλήθεια είναι ότι, όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η ίδια πέρασε φανταστικά και είναι απόλυτα έτοιμη για τη νέα σεζόν. Η ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν και, όπως βλέπουμε, ήδη νοσταλγεί τις καλοκαιρινές της στιγμές, μιας και η ανεμελιά είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε!

Το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου η ίδια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από την Σαντορίνη, με την ηθοποιό να ποζάρει με ένα απίθανο πορτοκαλί μπικίνι, το οποίο και τόνισε απίθανα το σώμα της!

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι την φωτό που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved