Τούνη: Επικό βίντεο! Ο Δημήτρης τραγουδάει κι εκείνη αναρωτιέται αν τον θέλει για μπαμπά του μωρού
Showbiz

Τούνη: Επικό βίντεο! Ο Δημήτρης τραγουδάει κι εκείνη αναρωτιέται αν τον θέλει για μπαμπά του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη απαθανάτισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τραγουδάει και η απορία της έκανε τους followers της να ''λιώσουν'' στα γέλια.

Η Ιωάννα Τούνη μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τον θάνατο της μητέρας της, διανύει την πιο όμορφη και τρυφερή περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του, τον γιο του, ο οποίος θα τους γεμίσει με χαρά. Παρά το γεγονός ότι η γνωστή influencer αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες τους πρώτους μήνες, η ίδια προσπαθεί να απολαμβάνει όσο μπορεί περισσότερο την εγκυμοσύνη της.

Αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όπως ήταν αναμενόμενο ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει την χρόνο της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) λοιπόν, η Ιωάννα δημοσίευσε ένα επικό βίντεο όπου τη βλέπουμε στο αυτοκίνητο μαζί με τον Δημήτρη και στιγμή που εκείνος τραγουδάει εκείνη τον απαθανατίζει, τρολάροντάς τον.

«Σίγουρα τον θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved