Ιωάννα Τούνη: Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ- Το μωρό που έρχεται και ο γάμος με τον Αλεξάνδρου!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ- Το μωρό που έρχεται και ο γάμος με τον Αλεξάνδρου!

Η Ιωάννα Τούνη περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά μέσα από κάθε νέο στιγμιότυπο που δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η Ιωάννα Τούνη, από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πριν από λίγο καιρό μάλιστα, έμαθε ότι θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να "πετάει" από την χαρά του, μιας και ήθελε να έχει γιο. Η μέλλουσα μανούλα, αν και δεν έχει πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, μιας και ζαλίζεται συνέχεια και έχει ενοχλήσεις, προσπαθεί να απολαύσει την εγκυμοσύνη της με τον καλύτερο τρόπο. Με κάθε νέα φωτογραφία που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media βλέπουμε το πόσο πολύ της ταιριάζει η εγκυμοσύνη, αφού έχει γίνει ακόμα πιο γλυκιά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει χαρακτηριστικά για το γάμο τους: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά... Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved