Media

Τούνη: Έκανε on air έκπληξη στον Αλεξάνδρου στο «Χαμογέλα και Πάλι»: «Έχουμε βρει όνομα για το μωρό»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε με βίντεο κλήση στην πρεμιέρα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι", θέλοντας να κάνει έκπληξη στον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της, καλωσόρισαν την Ιωάννα Τούνη στην παρέα τους, θέλοντας να κάνουν μια μεγάλη εκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπίζ και σε λίγους μόλις μήνες θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα πολύ όμορφο και υγιέστατο αγοράκι. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είχε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες, ενώ αποκάλυψε ότι το μωράκι θα έχει δυο δωμάτια: ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι εκεί και πρέπει αναγκαστικά να έχει φυσική παρουσία. Επιπρόσθετα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκάλυψαν ότι ήδη έχουν βρει όνομα για το μωράκι τους.

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά... Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς... Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved