Showbiz

Ιωάννα Τούνη: «Χτυπούσαν όλοι οι συναγερμοί μαζί, νόμιζα ότι μας κλέβουν κάθε 10 λεπτά. Φοβήθηκα...»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη, μέσα από μια σειρά από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους followers της για την περιπέτεια που πέρασε το περασμένο βράδυ και δεν μπόρεσε να κοιμηθεί. 

Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μόλις μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη, όλο αυτό το διάστημα, περνά πολύ δύσκολα με την εγκυμοσύνη της και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες κάπως έχει ηρεμήσει. Το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η διάσημη influencer δημοσίευσε μια σειρά από stories, με την οποία και εξηγούσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι δυσκολεύτηκε πολύ να κοιμηθεί όλο το βράδυ, λόγω των συνεχών διακοπών ρεύματος, που έπλητταν την περιοχή, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Πείτε μου ποιος κοιμήθηκε εξίσου αισχρά με μένα σήμερα. Μένω κέντρο Θεσσαλονίκης, μάλλον από τα καιρικά φαινόμενα έγινε πολλές φορές μέσα στο βράδυ διακοπή ρεύματος. Χτυπούσαν ασταμάτητα όλοι οι συναγερμοί όλων των οικοδομών, σπιτιών, παντού. Χαμός, Χριστέ μου! Σήμερα έχω όλη μέρα ραντεβού, φωτογραφίσεις, meetings… Καλημέρα κουρασμένα νιάτα! Ποιος άλλος βασανίστηκε χθες βράδυ; Κάθε δέκα λεπτά νόμιζα ότι μας κλέβουν. Τώρα το πρωί ηρέμησα και κοιμήθηκα καμιά ωρίτσα λιγάκι πιο ήρεμα… Είμαι πτώμα και έχω άπειρη δουλειά σήμερα και ελάχιστη ενέργεια λόγω εγκυμοσύνης»

Δείτε παραπάνω το βίντεο που δημοσίευσε στα stories της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved