Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως άλλη... αμαζόνα ποζάρει με φίδι και προκαλεί ταραχή- Αντέχεις;
Showbiz

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως άλλη... αμαζόνα ποζάρει με φίδι και προκαλεί ταραχή- Αντέχεις;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μέσα από μερικές φωτογραφίες κατάφερε να προκαλέσει πανικό στους διαδικτυακούς της φίλους.

Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. Η ίδια κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τόσο με την ομορφιά της, όσο και με τον δυναμικό χαρακτήρα της.

Μάλιστα, Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

Το νεαρό μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται διαρκώς με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και από τα ταξίδια της.

Μετά τα βίντεο που την απεικόνιζαν να χορεύει και την φωτογραφία με το μπουρνούζι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επανήλθε με νέες φωτογραφίες που ανέβασαν την θερμοκρασία στο… κόκκινο.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία σειρά από στιγμιότυπα, που την απεικονίζουν με ένα φίδι, το οποίο είναι αρκετά κοντά της. Σαν μία άλλη αμαζόνα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και κάνει τους πάντες να παραληρούν. Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

«Σοκκκ 🤩🤩🤩 Υποκλίνομαι στην τελειότητα σου», «κουκλάρα», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, η Ναυσικά φαίνεται να το απολαμβάνει και σίγουρα αυτή η στιγμή θα της μείνει αξέχαστη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved