Showbiz

Παναγιωτακοπούλου- Μπόσνιακ: Το «έκαψαν» στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο- Ο ξέφρενος χορός τους!

Gossip-tv Team

Η Υβόννη Μπόσνιακ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το διασκέδαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες και η αλήθεια είναι πως πέρασαν φανταστικά, με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Η μεγάλη συναυλία του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022.

Το μουσικό γεγονός ήταν πολυαναμενόμενο στο νησί, μιας και οι περισσότεροι είχαν εξσφαλίσει την είσοδό τους στο συγκεκριμένο μαγαζί πολλές ημέρες πριν, για να καταφέρουν να απολαύσουν από κοντά τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος μαζί με καλεσμένους έκπληξη, δημιούργησε το πιο υπέροχο μουσικό κλίμα. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν φυσικά στον χώρο και διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον φωτογραφικό φακό να τις απαθανατίζει να περνούν υπέροχα.

Στα σχετικά στιγμιότυπα, οι δυο τους φαίνονται να χορεύουν και να τραγουδούν ξυπόλιτες, μιας και ήθελαν να είναι και άνετες. Μάλιστα, όπως είδαμε στη συναυλία γινόταν χαμός από κόσμο και φυσικά ο Αντώνης Ρέμος έβαλε τα δυνατά του για να καταπληξει τα πλήθη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved