Αντώνης Ρέμος: Nightout στη Μύκονο με την Υβόννη Μπόσνιακ λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του!
Gossip Cam

Αντώνης Ρέμος: Nightout στη Μύκονο με την Υβόννη Μπόσνιακ λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο, να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαμβάνουν κοινές στιγμές μαζί. 

Το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022, ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο νησί των Ανέμων, η οποία είναι και πολυαναμενόμενη, ενώ οι φανατικοί του θαυμαστές ανυπομονούν να τον απολαύσουν στο stage.

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκονται στη Μύκονο μαζί με την κόρη τους, την 7χρονη Ελένη και η οικογένεια απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές και περνούν φανταστικά. Μάλιστα, στα πλαίσια της μεγάλης περιοδείας του τραγουδιστή σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Υβόννη, μαζί με την κόρη τους, έχουν βρει την ευκαιρία, για να πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, η οικογένεια επισκέφθηκε τη πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Μύκονο, μιας και ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ της Πέμπτης, θα πραγματοποιήσει στο νησί μια πολύ μεγάλη συναυλία στην Ψαρρού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την προετοιμασία για την συναυλία του:

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα εμφανιστεί επί σκηνής με τον Mohamed Ramadan, τον Αιγύπτιο τραγουδιστή, που έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο να κάνουν τις βόλτες τους στα στενά της Μυκόνου, μιας και ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια πολύ λαμπερή νυχτερινή έξοδο στο νησί και να επισκεφθούν μερικά από τα αγαπημένα τους μαγαζιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved