Light: Η φωτογραφία του Snik που ανέβασε και έσβησε μέσα σε λίγα λεπτά - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί
Showbiz

Light: Η φωτογραφία του Snik που ανέβασε και έσβησε μέσα σε λίγα λεπτά - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί

Η κόντρα ανάμεσα σε Light και Snik καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν έχει τελειώσει μεταξύ τους. 

Λίγους μήνες μετά την άγρια συμπλοκή τους στα MAD VMA 2022, όλοι νόμιζαν πως οι δυο τράπερς είχαν κάνει ανακωχή και πως η μεταξύ τους ‘’ένταση’’ είχε κοπάσει, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το αποκάλυψε ο ίδιος ο Light, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να αναζωπυρώσει την κόντρα αυτή.

Αφορμή για την νέα «επίθεση» στάθηκε ένα βίντεο και μία φωτογραφία που αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Light.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ σχολίασε ειρωνικά τον Snik μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, λίγες μέρες μετά το πρόσφατο επεισόδιο διαπληκτισμού που είχε ο τελευταίος με μία ομάδα ανθρώπων στο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, όταν του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο. Όλα καλά! Να είσαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες……ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα… Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε. Έχουμε το βίντεο ένα λεπτό να τρως κλωτσομπούνια και να κλαις και να λες “σας παρακαλώ μη με βαράτε”. Μην προκαλείς ναι; Να βγει τώρα το βίντεο που σε δέρνουν 35χρονών άνθρωπο; Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την φωτογραφία και τα όσα δήλωσε ο Light:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved