Μέγκι Ντρίο: «Έχω βαρεθεί να βλέπω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα»
Showbiz

Μέγκι Ντρίο: «Έχω βαρεθεί να βλέπω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα»

Happy Day: Η Μέγκι Ντρίο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, ήταν ιδιαιτέρως καυστική και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν.
Η ίδια, δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που με τον σύντροφό της και νικητή του Survivor 5, Στάθη Σχίζα, μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Love Island και τους είπα ότι έχω σχέση. Με τον σύντροφό μου συνεχίζουμε να συγκατοικούμε, αλλά δεν περιμένω ακόμα κάποια πρόταση γάμου. Δεν με καίει ο γάμος, νιώθω σαν να είμαι παντρεμένη», είπε αρχικά στη συνέντευξή της στο Happy Day η Μέγκι Ντρίο και συνέχισε:

«Έχω βαρεθεί να βλέπω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να προβάλουν τη σχέση τους στα social media. Φτάνει βρε παιδιά, εντάξει! Το κάνει ξεκάθαρα για να μένει στην επικαιρότητα, γι΄αυτό και θα της δώσω μια συμβουλή, να μην παρουσιάζει τόσο πολύ τη σχέση της γιατί θα τη ματιάσουν».

Λίγο μετά ανέφερε: «Δεν θα είχαμε GNTM φέτος, αν δεν επέστρεφε η Βίκυ Καγιά. Αναρωτιέμαι αν τα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι φυσικά ή αν τα ένωσε στην πορεία. Ο Άγγελος Μπράτης δεν θα λείψει από το GNTM. Ο Σκουλός ίσως λείψει λίγο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved