Μάριος Αθανασίου: «Κατηγορηματικά όχι! Δεν θα έκανα τέταρτο παιδί. Τελειώσαμε!»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Κατηγορηματικά όχι! Δεν θα έκανα τέταρτο παιδί. Τελειώσαμε!»

Μπαμπάς τριών παιδιών, ο Μάριος Αθανασίου δείχνει να λατρεύει αυτόν τον ρόλο στη ζωή του όμως παραδέχεται πως είναι και ο πιο δύσκολος καθώς έχει απέναντί του τρία πλάσματα που πρέπει να παραδώσει σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία. 

Ποιες δυσκολίες όμως αντιμετωπίζει στο μεγάλωμά τους και ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που δίνει στα τρία του παιδιά; Ο μπαμπάς Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτεται...

Είσαι μπαμπάς τριών παιδιών. Ποια είναι η μεγαλύτερή σου δυσκολία ως πατέρας σε αυτή την κοινωνία;

Είναι πάρα πολλές και οι δυσκολίες και τα άγχη όταν μεγαλώνεις παιδιά. Πρώτα είναι οι δυσκολίες με την υγεία, γιατί αυτό πρώτα μας νοιάζει και τα υπόλοιπα όλα είναι διαχειρίσιμα. Να μεγαλώσει με τον σωστό τρόπο, να έχει τις σωστές αρχές να είσαι εσύ ένα σωστό παράδειγμα, να έχει το παιδί τις σωστές ευκαιρίες. Άπειρα είναι. Ένα πολύ μεγάλο σχολείο. Κάνει καλό σε εμάς τους γονείς αυτό, γιατί γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, εξελισσόμαστε, ωριμάζουμε. Είναι δώρο τα παιδιά.

Ποια είναι η συμβουλή που συνεχώς δίνεις στα δικά σου παιδιά;

Για τα μικρά, περισσότερο προσπαθώ να τα βάζω στον δρόμο του να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Στον μεγάλο λέω διαρκώς να αμφισβητεί και πρώτον από όλους εμένα, να καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει το τέλειο, υπάρχει πάντα η επιδίωξη να γίνεται καλύτερος. Ότι δεν είμαστε τίποτε το φοβερό εγώ ή μητέρα του ή οποιοσδήποτε. Να χρησιμοποιεί καλά πρότυπα και να μπορεί σκαλί -σκαλί να εξελίσσει τον εαυτό του. Να ασχοληθούν με ό,τι τους ευχαριστεί γιατί και εμένα η φιλοσοφία μου ήταν αυτή.

Θα έκανες τέταρτο παιδί;

Κατηγορηματικά όχι! Δεν θα έκανα τέταρτο παιδί. Τελειώσαμε, νομίζω.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved