Μάριος Αθανασίου: Το σχόλιο για τη σχέση Σολωμού-Mente Fuerte, η τραπ και τα όνειρα για το μέλλον!
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: Το σχόλιο για τη σχέση Σολωμού-Mente Fuerte, η τραπ και τα όνειρα για το μέλλον!

Ο Μάριος Αθανασίου αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν το κάνει, είναι απολαυστικός και ασταμάτητος!

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος έχει αποκτήσει με τη Μαρία Σολωμού έναν γιο, τον Αλέξανδρο, χωρίς να παντρευτούν ποτέ, μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του, μετά και την πρώτη του αντίδραση που καταγράφηκε mediaκά και έγινε viral. Και ήταν και πάλι απολαυστικότατος...

Με αφορμή τη φημολογούμενη σχέση της Mαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte είχες πει: «Τι είναι αυτός; Είναι καλό παιδί;», μιας ατάκα που έγινεviral... Ποια είναι η γνώμη σου για την εξέλιξη μουσικών προτύπων και των τράπερ;

Δεν θα στοχοποιήσω την τραπ μουσική, αυτά τα πρότυπα μπορεί να τα βρεις και στη λαϊκή μουσική. Επειδή βλέπω τον μεγάλο μου να ακούει ελληνική hip hop, προσπαθώ να εξηγώ τα βασικά από αυτά που ακούει. Αυτό, όμως πρέπει να γίνεται παντού, ακόμη και σε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση.

Δηλαδή;

Βλέπουμε τα σόου με τις κοπέλες με τα εσώρουχα που πηγαίνουν κι έρχονται και βαθμολογούνται τα σώματά τους ή λέμε πόσες κοπέλες θα φιλήσουν έναν άνδρα. Είναι δεδομένο ότι θα σου φύγουν πράγματα, γιατί περνούν κάποιες μόδες αλλά πάντα θα έχεις μια πυξίδα.

Ρωτώ για την τραπ γιατί οι περισσότεροι μιλούν στα τραγούδια τους για ναρκωτικά, σεξ, πιστόλια και φίρμες ρούχων.

Από όπου και να το πιάσεις είναι ανατριχιαστικό. Δεν ζούσαμε σε μια ιδανική κοινωνία και ήρθε η τραπ μουσική να μας δείξει ότι υποτιμούμε τη γυναίκα, θέλουμε ναρκωτικά και λεφτά ξαφνικά. Αυτό συνέβαινε παντού στην κοινωνία, με διάφορους τρόπους. Δεν υπάρχει υποτίμηση της γυναίκας μέσα από την τηλεόραση, μέσα από το ίντερνετ, τα social media; Τα παιδιά τι βλέπουν; Το πορνογραφικό υλικό που υπάρχει στο ίντερνετ, σε ελεύθερη σελίδα, έχει τη γυναίκα στη θέση που πρέπει; Έτσι δεν γαλουχούνται τα παιδιά; Αυτή δεν είναι η σεξουαλική τους παιδεία; Πρέπει να έρθει η τραπ μουσική για να το δείξει; Πολλά πράγματα υπάρχουν, με τα οποία δεν ασχολούμαστε, δεν τα βλέπουμε. Ποιο είναι το όνειρό σου; . Να μας βρει η επόμενη χρονιά σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο κοινωνικά. Να επιστρέφει η εποχή που θα είμαστε λίγο πιο ήσυχοι ως άνθρωποι, λίγο πιο καθαροί, με πολύ πιο αυξημένο το επίπεδο της παιδείας μας ως κοινωνία και να δω ξανά τα χαμόγελα των ανθρώπων να επανέρχονται στα πρόσωπά τους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved