Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος θυμάται τον σπουδαίο ηθοποιό
Showbiz

Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος θυμάται τον σπουδαίο ηθοποιό

 

 Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Κώστα Καζάκου.

Συνάδελφοι και φίλοι του μεγάλου ηθοποιού μίλησαν για τον Κώστα Καζάκο στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και θυμήθηκαν διάφορες στιγμές από τις συνεργασίες, θεατρικές και τηλεοπτικές, που είχαν μαζί του.

Ο Μάκης Δελαπόρτας είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Καζάκο στο πλαίσιο της συγγραφής της βιογραφίας της αείμνηστης Τζένης Καρέζη.

«Για μένα όλες αυτές οι συναντήσεις μας, όλες οι επαφές που είχα μαζί του, ήταν μαθήματα ζωής. Ήταν ένας βαθιά γοητευτικός άνθρωπος, δοσμένος ολόψυχα στο θέατρο και με μία αγάπη στους νέους ανθρώπους, γιατί ήταν ένας σπουδαίος δάσκαλος. Εκείνο που θυμάμαι πάντα ήταν η πρώτη γνωριμία με την Τζένη Καρέζη και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ότι όλα ξεκίνησαν από μία παρτίδα τάβλι», δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Τζένη Καρέζη ήταν γνωστή για την αγάπη που έτρεφε για το τάβλι, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στα κινηματογραφικά γυρίσματα. Η Καρέζη γνώρισε τον Κώστα Καζάκο στα γυρίσματα της ταινίας «Κονσέρτο για Πολυβόλα», έπαιξαν μία παρτίδα τάβλι και έτσι άναψε η σπίθα του έρωτά τους που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο θέατρο και το σινεμά.

Η Ελισάβετ Μουτάφη είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στην σειρά «Βέρα στο Δεξί».

«Θα μιλήσω για τον άνθρωπο Κώστα Καζάκο. Τον φώναζα πατέρα από τότε που παίζαμε μαζί στην σειρά. Η σχέση μας ήταν τόσο ζεστή… Ήταν τόσο γλυκός, δοτικός, τόσο μεγάλος δάσκαλος για μένα. Ήταν δεύτερος πατέρας για μένα. Η δύναμη που είχε μέσα και έξω του φάνηκε από τον τρόπο ζωής του», δήλωσε φανερά συγκινημένη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Καζάκο στο θέατρο και όπως τόνισε η ίδια, «ήταν ένας εκπληκτικός συνάδελφος».

«Ήταν σημαντικός άνθρωπος και ηθοποιός. Σηματοδότησε την πορεία του θεάτρου τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένας εκπληκτικός συνάδελφος και συνεργάτης που λογάριαζε πολύ τον συνάδελφό του. Είναι σημαντικό που αφήνει μία κληρονομιά στα παιδιά, και σκηνικού ήθους, αλλά και της τέχνης της δουλειάς μας. Αυτοί οι παλιοί κώδικες που γνώριζε τόσο πολύ καλά ήταν ένα μάθημα όταν έπαιζε στην σκηνή».

Διαβάστε επίσης

Κώστας Καζάκος: Η Μαριάννα Τουμασάτου στο gossip-tv: «Θα λείψει σε όλους μας»

Κώστας Καζάκος: Θρήνος στο Instagram – Οι συγκινητικές αναρτήσεις των επωνύμων

Κώστας Καζάκος: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο gossip-tv: «Ήταν ένας αγαπημένος φίλος. Μεγάλη η απώλεια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved