Τάσος Τρύφωνος: «Δεν μου αρέσει να είμαι γυρολόγος των καναλιών»
Showbiz

Τάσος Τρύφωνος: «Δεν μου αρέσει να είμαι γυρολόγος των καναλιών»

Λίγες ώρες πριν απ'την πρεμιέρα του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος», στο νέο του σπίτι στην ΕΡΤ1,ο Τάσος Τρύφωνος ανοίγει τα χαρτιά του.

Η νέα σεζόν σε βρίσκει σε νέο τηλεοπτικό σπίτι. Πώς αισθάνεσαι;

Πολύ ενθουσιασμένος. Είναι τιμή να είσαι στη δημόσια τηλεόραση ειδικά με τη σημερινή της μορφή. Βλέπω ότι υπάρχουν όραμα και σχέδιο. Ειδικά φέτος το πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει πολλές αξιόλογες ελληνικές σειρές που ωθούν την ελληνική μυθοπλασία μπροστά. Ανυπομονώ ήδη για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» και το «Φλόγα και άνεμος». Τα «καλύτερα μας χρόνια» είναι ήδη αγαπημένο. Το ίδιο και οι διάφορες εκπομπές της ΕΡΤ. Ας πούμε λατρεύω το «Μουσικό κουτί„ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Στην πρώτη συνάντηση με τους ιθύνοντες του καναλιού είδα νέους ανθρώπους, γεμάτους με όρεξη για δουλειά και ταλέντο, θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένος είχα φύγει από τη συνάντηση εκείνο το απόγευμα. Σκεφτόμουν επίσης ότι ένα παιδί που αγωνιούσε τη δεκαετία του ‘80 -όντας έφηβος- να αρχίσει να εκπέμπει η ΕΡΤ στην Κύπρο, τώρα θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Μου έκανε λίγο... «παραμυθένιο».

Από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, μετακομίζεις στο καθημερινό πρόγραμμα. Σε αγχώνει αυτή η μετακίνηση;

Μόνο όσον αφορά στο θέμα της κούρασης και του χρόνου, επειδή , παράλληλα κάνω και καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο συν το talk show «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» και το ραδιόφωνο. Θεωρώ ότι ήταν κάπως «αδικημένος», «ο πιο αδύναμος κρίκος» στο Σαββατοκύριακο. Η μεγάλη του επιτυχία στην Κύπρο την τριετία προβολής του από το ΡΙΚ ήρθε όταν μεταδιδόταν επί καθημερινής βάσης στις 19.00. Είναι ένα παιχνίδι που ταιριάζει στο καθημερινό πρόγραμμα. Είναι ένα πρόγραμμα που θα συγκεντρώσει την οικογένεια μπροστά από την τηλεόραση και είναι μια ωραία καθημερινή συνήθεια. Ευελπιστώ λοιπόν ότι τώρα μέσα από την καθημερινή προβολή στην ΕΡΤ1, 11 θα «επανασυστηθεί» στο κοινό και θα κερδίσει και κόσμο που δεν το έβλεπε για διάφορους λόγους το Σαββατοκύριακα.

Είσαι υπέρ των αλλαγών στον επαγγελματικό βίο;

Όχι ιδιαίτερα. Εάν περνάω καλά και δεν υπάρχει λόγος για μετακίνηση, δεν θα το κάνω. Δεν μου αρέσει να είμαι «γυρολόγος» tων καναλιών. Εξ ου και στην Κύπρο ήμουν στο ΡΙΚ, τη δημόσια τηλεόραση, για 8 χρόνια και μετά έκανα τη μεταγραφή στον ΑLΡΗΑ Κύπρου όπου φέτος κλείνω τρία χρόνια εκεί.

Πηγή: Τύπος

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved