Κατερίνα Παναγοπούλου: «Το στοίχημα της ενημέρωσης, νομίζω, το κερδίζουμε μέρα με τη μέρα»
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Το στοίχημα της ενημέρωσης, νομίζω, το κερδίζουμε μέρα με τη μέρα»

Με γεμάτες μπαταρίες και έτοιμη να κερδίσει ακόμα ένα στοίχημα στην ενημέρωση, η Κατερίνα Παναγοπούλου στην πρώτη της συνέντευξη για τη φετινή σεζόν.

Η γοητευτική παρουσιάστρια, που δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην ενημέρωση με μεγάλη επιτυχία, εξηγεί γιατί βρίσκει ενδιαφέρουσα τη φετινή σεζόν.

«Είναι μια εκλογική χρονιά. Και, κακά τα ψέματα, μπορεί να γκρινιάζουμε ότι μπορεί να κουραστούμε, ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι “βούτυρο στο ψωμί μας”. Εμείς στο Mega οργανώνουμε νέα πράγματα. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες και μπορεί να μην ξέρουμε πότε ακριβώς είναι οι εκλογές, είμαστε όμως ήδη σε ετοιμότητα, έτσι ώστε, όταν ανακοινωθούν, να είμαστε σε όλα έτοιμοι», εξηγεί.

Το δελτίο του Mega την περασμένη σεζόν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, που το «έφεραν» στην πρώτη θέση. Όπως και τώρα, που στο ξεκίνημα της νέας σεζόν έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης. «Το στοίχημα της ενημέρωσης, νομίζω, το κερδίζουμε μέρα με τη μέρα», τονίζει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved