Διέρρευσε το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Snik - Η ειρωνική «απολογία» του Light
Showbiz

Διέρρευσε το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Snik - Η ειρωνική «απολογία» του Light

Εδώ κι αρκετές μέρες η κόντρα του Snik και του Light έχει έρθει και πάλι στην επιφάνεια, ύστερα από μερικούς μήνες από τον άγριο τσακωμό τους στα MAD VMA 2022. Κι ενώ όλοι νόμιζαν πως τα… πνεύματα έχουν ηρεμήσει, οι δυο τους το διαψεύδουν για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα η είδηση ότι ο Snik δέχτηκε επίθεση από μερικά άτομα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς όμως να έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο λίγες μέρες μετά το βίντεο κυκλοφόρησε και δείχνει τον τράπερ, να είναι πεσμένος στο πάτωμα εστιατορίου της συμπρωτεύουσας την ώρα που ομάδα ατόμων τον χτυπά με μανία.

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και μέσα σε λίγα λεπτά είχε αποκτήσει χιλιάδες views, με τους χρήστες στα σχόλια να προσπαθούν να καταλάβουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο εν λόγω βίντεο, όπως θα δείτε, ο Snik να μη μπορεί να αντιδράσει στα χτυπήματα που δεχόταν, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώνεται και απομακρύνεται από το σημείο.

Από την άλλη, ο Light μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε ανεβάσει μία φωτογραφία που τρόλαρε τον Snik αλλά σε λίγα λεπτά την κατέβασε, διότι σύμφωνα με τον ίδιο τον λυπήθηκε.

Τότε ο Snik έδωσε την δική του απάντηση: «Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, μπιφς και τα λοιπά από το Ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση».

Ωστόσο, μετά τις δηλώσεις αυτές, το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του τελικά διέρρευσε από έναν άγνωστο λογαριασμό στα social media, με τον Light να αρνείται ότι ευθύνεται ο ίδιος για τη διαρροή του.

«Καλημέρα παιδιά. Όμορφες καλημέρες σε όλους. Έχω λάβει πολλά μηνύματα που μου λέτε να ανεβάσω το video και τι θα γίνει με το video. Ποιο video παιδιά; Δεν ξέρω κάτι» λέει με αρκετά ειρωνικό ύφος και συνεχίζει:

«Ρε φίλε, σε είπα και τις προάλλες. Σε λυπηθήκαμε, κατεβάσαμε τα story γιατί μου είπαν οι φίλοι μου να μην κάνω έτσι. Ήθελες να βγεις την επόμενη μέρα όμως να πεις “λεγκένηδες”, ότι κατεβάσαμε τα stories. Τι; Ότι τραμπούκισες κάποιον και κατέβηκαν τα stories; Ήθελες να κάνεις μαγκιές. Κάνε μαγκιές τώρα. Good Luck. Έλεγες τότε στα VMA που ήρθατε καμιά δεκαριά άτομα και ήμουν μόνος μου και με βαράγατε ατσούμπαλα, που και τότε σε γ@@@@α μόνος μου, έλεγες κάτι για make up. Τώρα που μου έχεις βάλει την τηλεόραση εδώ και μου έχεις παστωθεί με την πούδρα σαν τη Μαρία Αντουανέτα… Αυτά. Κarma is a bitch bro».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved