Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι ζήτησε από την Καινούργιου; (video)
Showbiz

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι ζήτησε από την Καινούργιου; (video)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί ο γάμος να είχε προγραμματιστεί για το τέλος Μάη όμως λόγω υποχρεώσεων πήρε μια μικρή παράταση κι έτσι πραγματοποιήθηκε τώρα τον Σεπτέμβριο.

«Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μάϊου αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο. Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα το δείτε, σίγουρα θα μοιραστώ πράγματα από τον γάμο μου. Το κοστούμι επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, του είπα να μου πει τα χρώματα για να έχουμε μια χρωματική αρμονία. Είναι κοινή μας απόφαση ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ίσως είναι λίγο παραπάνω δική μου γιατί όπως έχω πει, θεωρώ τον γάμο ένα πού ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ωστόσο σήμερα (15/9) μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι πήρε την ευλογία που χρειαζόταν για να δημιουργήσει οικογένειά. Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε: «Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δεν ξέρω τι πρέπει να σου πω για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα».

Τότε η παρουσιάστρια της απάντησε: «Το μονόπετρο το φοράς» και τότε η Δήμητρα έκανε την αποκάλυψη.

«Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου».

Να θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε δεχτεί πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media, καθώς έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει την ταυτότητα και το πρόσωπο του συντρόφου της και δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του. Για τον λόγο αυτό έλεγαν ότι είναι ''φανταστικός''.

Τότε η ίδια άστραψε και βρόντηξε, λέγοντας:«Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved