Εκτός υπηρεσίας: Η Αννέτα Κορτσαρίδου δίνει spoiler για τη σχέση Ανκίτσας - Στρατή
Showbiz

Εκτός υπηρεσίας: Η Αννέτα Κορτσαρίδου δίνει spoiler για τη σχέση Ανκίτσας - Στρατή

Η Αννέτα Κορτσαρίδου, μετά τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, αυτή τη φορά με την κωμωδία «Εκτός υπηρεσίας».

Η ίδια, υποδυόμενη την Ανκίτσα, μιλάει για τη νέα σειρά και αποκαλύπτει ότι ζει έναν παράνομο, έρωτα, που παλεύει να κρατηθεί κρυφός...

  • Υποδύεστε την Ανκίτσα Πασπάτη. Τι χαρακτήρας είναι;

Η Ανκίτσα είναι μία δυναμική και καπάτσα χήρα γυναίκα. Πληθωρικός χαρακτήρας. Έχει έναν γιο αστυνομικό, τον Μένιο, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξης Βιδαλάκης, και μία πεθερά, την Μπόμπα, την οποία υποδύεται η Αλίκη Αλεξανδράκη. Ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Το επάγγελμά της είναι ταξιτζού. Συνήθως παρανομεί, δεν κόβει αποδείξεις. Διατηρεί έναν κρυφό και παθιασμένο δεσμό με τον Στρατή, συνταξιούχο αστυνομικό, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Φιλίππογλου.

  • Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφό αυτόν τον παράνομο δεσμό;

Ανκίτσα και ο Στρατής, από τα επεισόδια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, με νύχια και με δόντια κρατούν καλά το μυστικό τους. Αλλά δεν ξέρω για ποσό ακόμα. (Γελάει.)

  • Η Ανκίτσα είναι υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Μένιο;

Ναι. Όπως κάθε Ελληνίδα μάνα. Πόσο μάλλον αφού τον μεγάλωσε μόνη. Τον αγαπά πολύ. Τον φροντίζει, του ετοιμάζει ταπεράκια με φαγητό και άλλα πολλά. Ο Μένιος προσπαθεί να ξεφύγει, να αποκτήσει την ανεξαρτησία του.

  • Αυτή τη σχέση θα τη δούμε μόνο με την αγαπησιάρικη μορφή ή θα έχει και τις διακυμάνσεις της;

Πάντα σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν και συγκρούσεις.

  • Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση με την πεθερά της;

Ακριβώς το ίδιο.

  • Ποια άλλα είναι τα επαγγελματικά σχέδιά σας;

Εκτός από τη συμμετοχή μου στη σειρά «Εκτός υπηρεσίας», θα συνεχίσω τη δουλειά με τους μαθητές μου και την ομάδα μου στο Εργαστήρι Θεάτρου «Ο κύκλος της Μελπομένης», το οποίο δημιούργησα πριν από πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης θα διδάξω και στο θεατρικό εργαστήρι «τΖΕΝεράλε» του Μιχάλη Συριόπουλου στην Αθήνα, είπε η Αννέτα Κορτσαρίδου στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved