Φαίη Ξυλά: «Όταν νιώθω καλά με αυτό που κάνω και με αυτό που φέρω πάνω στη σκηνή, νιώθω πλήρης»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Όταν νιώθω καλά με αυτό που κάνω και με αυτό που φέρω πάνω στη σκηνή, νιώθω πλήρης»

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε αυτό που την κάνει να νιώθει πληρότητα στη δουλειά της.

  • Σήμερα με τι νιώθεις πληρότητα στη δουλειά που κάνεις;

Νιώθω πληρότητα όταν αισθάνομαι καλά με αυτό που κάνω διότι όλα ξεκινάνε πάντα από εμάς. Όταν νιώθω καλά με αυτό που κάνω και με αυτό που φέρω πάνω στη σκηνή, νιώθω μέσα μου πλήρης. Το μεγαλύτερο καλό μου είναι ότι δεν με νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων, κάτι που με έχει σώσει πολλές φορές από πολλές καταστάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί ποτέ κάτι πολύ ακραίο αλλά και να το αντιλαμβανόμουν δεν θα με επηρέαζε ιδιαίτερα.

  • Μετά από αρκετές επιτυχημένες στιγμές αλλά και ξεχωριστές συνεργασίες στο ενεργητικό σου, χωράει ένα νέο καλλιτεχνικό όνειρο όνειρο στη ζωή σου, όπως ένας νέος ρόλος που δεν έχεις κάνει μέχρι στιγμής;

Υπάρχουν πολλοί ρόλοι που έχω στο μυαλό μου. Το θέατρο είναι όπως κι η ζωή. Δεν τελειώνει ποτέ και συνέχεια μαθαίνεις κάτι καινούργιο. Φυσικά υπάρχουν πολλά έργα και από το κλασικό αλλά και σύγχρονο ρεπερτόριο που θα ήθελα να κάνω αλλά και πολλοί άνθρωποι που θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους αλλά αυτά τα έχω πάντα σαν όνειρο και φυσικά τα εκφράζω όταν γίνουν πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά όνειρα που είχα και πιο μικρή έχουν πραγματοποιηθεί και έχουν γίνει πραγματικότητα, λέγοντας ότι δεν το περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί αυτό. Στην ζωή όταν κάτι θες πολύ, νομίζω ότι γίνεται διότι το φέρνεις και εσύ προς αυτή την κατεύθυνση.

  • Πολλοί συνάδελφοί σου έχουν δηλώσει ότι ιδανικός καλλιτεχνικός επίλογος για κάθε ηθοποιό είναι ένα έργο στην Επίδαυρο. Εσένα σε απασχόλησε ποτέ αυτή η σκέψη;

Όταν είχα παίξει στην Επίδαυρο, ήταν πραγματικά κάτι πολύ δυνατό. Η ενέργεια αυτού του χώρου ήταν από μόνη της μια σπουδαία εμπειρία. Από ‘κει και πέρα νομίζω ότι στο θέατρο κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη και σε όλα τα είδη του θεάτρου. Δεν υποτιμώ κανένα. Προσωπικά μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά είδη θεάτρου και γι’ αυτόν τον λόγο κάνω και διαφορετικές δουλειές καθώς και σαν θεατής μου αρέσει να παρακολουθώ διαφορετικά πράγματα. Μπορεί τη μια στιγμή να παρακολουθήσω μια τρελή αμερικανική κωμωδία και την άλλη να δω μια ευρωπαϊκή ταινία και να μου αρέσουν εξίσου και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Νομίζω ότι ως ηθοποιός λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο όπως ακριβώς κάνω και ως θεατής, είπε η Φαίη Ξυλά.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved