Συγκλονιστικός ο Σωτήρης Τσαφούλιας! Η ατάκα… «μάθημα»: «Αν λες ότι μισείς την πρώην σου…»
Showbiz

Συγκλονιστικός ο Σωτήρης Τσαφούλιας! Η ατάκα… «μάθημα»: «Αν λες ότι μισείς την πρώην σου…»

Για μια ακόμη φορά ο Σωτήρης Τσαφούλιας έδωσε ένα «μάθημα»!

Μιλώντας για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, o Σωτήρης Τσαφούλιας τόνισε πως: «Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου».

«Δε φαντάζομαι πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι τα πράγματα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βλέπω ζευγάρια που έχουν τελειώσει τον κοινό τους βίο να μη μιλιούνται ή να μισιούνται. Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου. Δεν έχει λογική. Πώς θα μισήσω αν δε τα βρήκα σαν άνθρωπος; Θα μισήσω τη μάνα τους; Είναι σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Είναι μονόδρομος», είπε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και συνέχισε:

«Ότι πρέπει να διεκδικούν. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ότι δε χρειάζεται να μείνει παντρεμένη σε μια κακοποιητική σχέση για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν υπάρχει ο κόσμος, δεν υπάρχει τίποτα. Καλό είναι να μη φτάνεις εκεί αλλά ακόμα και με αυτό, που είναι λίγο τραυματικό για ένα παιδί, του δίνεις ένα παράδειγμα, ότι οι γονείς σου δώσανε το παράδειγμα πως στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πρέπει να κυνηγάς την ευτυχία», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Σχετικά με τις δηλώσεις του που κάθε φορά καταφέρνουν να γίνονται viral απάντησε:

«Το ότι γίνονται θέμα αυτά που λέω και συζητιούνται τόσο, είναι πρόβλημα γιατί είναι τα αυτονόητα. Δεν ξέρω για πιο λόγο παίρνουν τέτοια έκταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε όποια συζήτηση κι αν σταθείς όλοι ξέρουν να σου πουν τι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρα. Αφού όλοι ξέρουν γιατί ποτέ δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα;»

Διαβάστε επίσης

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή»

Άννα Μενενάκου: Διακοπές στην Κύθνο με τον Σωτήρη Τσαφούλια - Μοναδικό στιγμιότυπο

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το “MeToo” δεν είναι μόδα και τάση, είναι στάση ζωής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved