Τούνη: Η κόπωση, το άγχος για τη γρήγορη αλλαγή στο σώμα της και το μοναδικό σνακ που μπορεί να φάει
Showbiz

Τούνη: Η κόπωση, το άγχος για τη γρήγορη αλλαγή στο σώμα της και το μοναδικό σνακ που μπορεί να φάει

Αν και η Ιωάννα Τούνη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεχίζει να… υπολειτουργεί, όπως γράφει η ίδια.

Από αρχές της κύησης της η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει γνωστό πως περνά δύσκολα αυτή την περίοδο και όπως η ίδια εξομολογείται συνεχίζει!

Η ίδια όπως είπε σε πρόσφατο story της ταλαιπωρείται από εμετούς και αναγούλες ενώ αυτό που μπορεί να φάει είναι μόνο οι φρυγανιές.

«Από χθες νιώθω χάλια και έχω κάνει φουλ εμετούς μέχρι τώρα. Οπότε σήμερα θα κάνω τα ραντεβού μου online και θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω. Τις ημέρες που το στομάχι μου είναι έτσι μπορώ να φάω μόνο φρυγανιές και τίποτα άλλο», είπε ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Γενικά αυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα. Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω. Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα και με τόσο περίεργο τρόπο».

Δες τα stories της

«Νιώθω ότι δεν είναι εύκολα, είχα ναυτίες, λιποθυμίες, αιμορραγίες, ήμουν ράκος σωματικά. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Τον ίδιο μήνα που έχασα τη μαμά μου, έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι δεν ήθελε να είμαι μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να με αγαπάει, να έχω κάτι σημαντικό και δικό μου», είπε πρόσφατα εμφανώς συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved