Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς - Η Χρύσα γέννησε αγοράκι
Showbiz

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς - Η Χρύσα γέννησε αγοράκι

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η είδηση μόλις έγινε γνωστή από την πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast @Star!

H Χρύσα Μιχαλοπούλου γέννησε πριν λίγες ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και θα πάρουν εξιτήριο σε τρεις μέρες, δηλαδή την Δευτέρα!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, που και εκείνος πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας, είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Το καλοκαίρι τους το πέρασαν στην Πάρο και στα τέλη Αυγούστου επέστρεψαν στην Αθήνα μιας και η ηθοποιός είχε μπει στο μήνα της.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου, αλλά και την τελευταία τους εμφάνιση πριν γίνουν γονείς.

Από εμάς να τους ζήσει και να είναι καλότυχο!

Διαβάστε επίσης:

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το σπίτι τους λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Για ψώνια πριν γίνουν γονείς- Οι φώτο της Χρύσας με φουσκωμένη κοιλίτσα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved