Πολυχρονίδη: Η αποχή από την TV, η γνωριμία με τον Θάνο Μικρούτσικο και η κουβέντα του που δεν ξεχνά
Showbiz

Πολυχρονίδη: Η αποχή από την TV, η γνωριμία με τον Θάνο Μικρούτσικο και η κουβέντα του που δεν ξεχνά

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, η Μαριάννα Πολυχρονίδη μιλάει αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr

Η γλυκιά ηθοποιός επιστρέφει φέτος στα τηλεοπτικά πλατό μετά από αρκετά χρόνια αποχής σε μια σειρά την οποία ήδη έχει αγαπήσει πολύ.

"Έχω μεγάλη αγωνία γι' αυτή τη σειρά. Έχω αγωνία αν θα την αγαπήσει ο κόσμος όσο τηςν αγαπήσαμε εμείς" ήταν τα πρώτα της λόγια για τη νέα δραματική σειρά "Έρωτας Φυγάς" που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 το απόγευμα από τη συχνότητα του Open.

Σε αυτήν τη Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι η Γεωργία, η σύζυγος του Στράτου (Γεράσιμος Γεννατάς) Δουλεύει για τη Μαργέτα Δεμερτζή (Πέμη Ζούνη) εδώ και χρόνια. Αγράμματο κορίτσι, όχι ιδιαίτερα έξυπνη και χωρίς φοβερά προσόντα, που παλεύει στη ζωή της να κρατήσει τη μικρή εξουσία που έχει κερδίσει στο σπίτι και στη δουλειά της. Στην αρχή βοηθάει την Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) και τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος)να βρουν δουλειά εκεί στα κτήματα. Όταν βλέπει όμως ότι η Αλεξάνδρα κερδίζει την εύνοια της Μαργέτας αρχίζει να εκθέτει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο στα αφεντικά. Δεν θέλει ο άντρας της να διακινδυνέψει την θέση του.

Κι αν ως ρόλος είναι λίγο ανακατώστρα και δολοπλόκα, στην πραγματικότητα η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι από τα πιο ευγενικά πλάσματα.

Γιατί έμεινε εκτός TV όλο αυτό το διάστημα; Πώς αξίζει να ζει κανείς τον έρωτα;

Πώς βρέθηκε να ασχολείται με την ραπτική την εποχή της καραντίνας;

Η γνωριμία της με τον Θάνο Μικρούτσικο το 2015 που της άλλαξε τότε τη ζωή, η συμβουλή και η ευχή του που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Δείτε εδώ το βίντεο με την αποκλειστική της συνέντευξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved