Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν οι δύο καλές μου νεράιδες»
Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν οι δύο καλές μου νεράιδες»

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στην Ρένα Βλαχοπούλου επισημαίνοντας πως ήταν γι΄αυτό δύο καλές νεράιδες!

  • Πώς σας βρίσκω αυτή την εποχή;

Ετοιμάζω τιε βαλίτσες μου για Κύπρο, για την παρουσίαση του νέου μου βιβλίου που έχει τίτλο «Τα backstage του ελληνικού σινεμά» από τις εκδόσεις Άγκυρα, το οποίο κυκλοφόρησε αρχές του καλοκαιριού. Στιε 19 του μηνός λοιπόν θα κάνουμε την παρουσίαση στην Κύπρο.

  • «Τα backstage του ελληνικού σινεμά» το νέο σας βιβλίο λοιπόν... Πείτε μου λίγα λόγια γι’ αυτό σας το δημιούργημα...

Μετά από πενήντα βιβλία με τιε βιογραφίες μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο, το βιβλίο αυτό γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα. Σκέφτηκα πως ένα βιβλίο λίγο πιο ανάλαφρο, με άγνωστες ιστορίες πίσω από την κάμερα, θα ήταν ό,τι καλύτερο μέσα σε αυτές τις γκρίζες εποχές που ζούμε, οπότε κάθισα, συνέλεξα ένα υλικό που είχα εδώ και πολλά χρόνια, με γεγονότα και ιστορίες που μου είχαν διηγηθεί οι ίδιοι οι ηθοποιοί και άνθρωποι του κινηματογράφου και τις συγκέντρωσα σε αυτό το δημιούργημα. Πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και μαζί με το σπάνιο φωτογραφικό υλικό αποφασίσαμε γι’ αυτή την έκδοση. Πίσω από τα φώτα και τουε προβολείς, παιζόταν μια άλλη ταινία από αυτή που βλέπαμε εμείς στην οθόνη και αυτές θέλησα να καταγράψω. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι τα ατέλειωτα ξενύχτια μου παρέα με όλουε αυτούς που αγάπησα και συνεργάστηκα.

  • Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για τον φετινό χειμώνα;

Θα κάνω περιοδεία μέχρι και τα Χριστούγεννα σε όλη την Ελλάδα με τις παρουσιάσεις του νέου μου βιβλίου και μετά ετοιμάζω ένα μεγάλο μιούζικαλ, μια συνεργασία με έναν σπουδαίοΈλληνα συνθέτη και θα έχει να κάνει με τα τραγούδια και τις μουσικές του.

  • Μετράτε 40 χρόνια στο θέατρο. Μιλήστε μας γι’ αυτή σας την πορεία. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Από παιδί αγαπούσα το σινεμά. Ήξερα πάντα τι ήθελα να κάνω. Ωστόσο νομίζω ότι στάθηκα ιδιαίτερα τυχερόε στο ξεκίνημά μου καθώς το να γεννιέται η καριέρα σου δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου νομίζω πως είναι ασύγκριτο. Ήταν οι δύο καλές μου νεράιδες που με άγγιξαν με το μαγικό ραβδί τους και έγινε ένα μικρό θαύμα. Έζησα κοντά τους υπέροχες στιγμές για χρόνια και το ταξίδι σαράντα χρόνια μετά, νομίζω πως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

  • Μια μεγάλη καριέρα με πολλές επιτυχίες. Νιώθετε πλήρης;

Ποτέ κανείς καλλιτέχνης δεν μπορεί να νιώθει πλήρης, πάντα είμαι σε αναζήτηση νέων σχεδίωνκαι οραμάτων. Ωστόσο αισθάνομαι πως κατάφερα πολύ περισσότερα από όσα ονειρευόμουν και αυτό είναι μια μικρή νίκη, γιατί στη ζωή θέλω να βγαίνω νικητής.

  • Θα μοιραστείτε μαζί μας την πιο συγκινητική στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία σας;

Έχω ζήσει πραγματικά πολλές συγκινητικές στιγμές. Η αγάπη του κόσμου είναι πάντα πολύ συγκινητική γιατί είναι αληθινή. Γι’ αυτό και πιστεύω πως τις καριέρες τις καθιερώνει το κοινό και όχι τα εκάστοτε συστήματα. Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος των συστημάτων αλλά ακολούθησα την καρδιά μου και στην ουσία το κοινό ακολούθησε όλα όσα έβγαιναν από αυτήν και τα έκανα πραγματικότητα είτε είχαν να κάνουν με τιε παραστάσεις μου, είτε με τα βιβλία μου, είπε ο Μάκης Δελαπόρτας στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved