Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Σοβαρά επεισόδια σε συναυλία του - Χάος με τη χρήση χημικών
Showbiz

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Σοβαρά επεισόδια σε συναυλία του - Χάος με τη χρήση χημικών

Επεισόδια με χρήση χημικών σημειώθηκαν στην συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου προκαλώντας ταραχή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ (16/9) στη συναυλία που έδινε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με άλλους καλλιτέχνες προκειμένου να στηρίξουν τους φοιτητές που διαδηλώνουν για την πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Ο κόσμος ήταν περισσότερος από 4.000 άτομα κι ενώ η βραδιά κυλούσε ομαλά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛΑΣ και μελών του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, υπό άγνωστες συνθήκες.

Μάλιστα, έγινε και εκτεταμένη χρήση χημικών από την πλευρά της ΕΛΑΣ, με τα χιλιάδες άτομα, τα οποία κατέληξαν να τρέχουν πανικόβλητα ώστε να καταφέρουν να προστατευτούν. Όσοι ήταν στο σημείο προσπαθούσαν να καλύψουν το πρόσωπό τους, ενώ άλλοι έψαχναν τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Τέλος, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άνθρωποι με κρίσεις πανικού και σε αμαξίδια δεν ήξεραν πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, ενώ άλλοι κόντεψαν να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved