Σπύρος Μαρτίκας: Δεν κρατιέται! Κρατάει αγκαλιά την Βρισηίδα και την... γεμίζει φιλιά (video)
Showbiz

Σπύρος Μαρτίκας: Δεν κρατιέται! Κρατάει αγκαλιά την Βρισηίδα και την... γεμίζει φιλιά (video)

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ζουν τον απόλυτο έρωτα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί πως μέσα από τις κακουχίες και την πείνα του Survivor, θα γεννιόταν ένας έρωτας που θα τους άλλαζε την ζωή. Μπορεί στην αρχή να μην τα πήγαιναν και τόσο καλά, όμως στη συνέχεια ήρθαν κοντά και είδαν το πόσο ταιριάζουν.

Οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου κι εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή για να βρίσκονται μαζί. Μάλιστα, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και καθημερινά μοιράζονται διάφορες στιγμές τους μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτή τη φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον απεικονίζουν σε τρυφερά τετ-α-τετ με την αγαπημένη του.

«Όταν κάνεις τη γυναίκα να ουρλιάζει, δεν γκρινιάζει. Να είστε κακές συνήθειες, να μην μπορούν να σας κόψουν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε το βίντεο:

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι αφού πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Αθήνα, πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει στον Πειραιά.

«Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πολλά ακόμα. Έχω δεσμευτεί με πληροφορίες που δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Η Βρισηίδα έχει έρθει στον Πειραιά, μένει μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκατοικήσαμε, συγκατοικούσαμε και στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί από τις 14 Απριλίου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend ενώ η Βρισηίδα συμπλήρωσε: «Προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας. Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved