Μπεζάν: Ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και μας δείχνει το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο της κόρης της
Showbiz

Μπεζάν: Ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και μας δείχνει το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Η Άννα Μπεζάν ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά.

Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται η κοιλίτσα της και επάνω είναι γραμμένη η φράση «Baby loading», ενώ παράλληλα κρατούσε στο χέρι της δύο υπερήχους.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό @pappasd Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ.
#mother #loading #crazyfamily ❤️», είχε γράψει ως λεζάντα στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, όταν η ίδια είχε αποκαλύψει πως δεν είχε και πολύ καλή εγκυμοσύνη.

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά».

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά της με το μωρό που έχει στην κοιλίτσα της, η Άννα είχε πει: «Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του».

Η Άννα Μπεζάν λίγο πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, ετοιμάζει το παιδικό της δωμάτιο και έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο. Η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες του δωματίου και μας έδειξε ένα μικρό κομμάτι της διακόσμησης.

Δείτε στην παρακάτω gallery το παιδικό δωμάτιο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved