Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Πιο in love από ποτέ στην Κρήτη, λίγο πριν γίνουν γονείς! (photos)
Showbiz

Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Πιο in love από ποτέ στην Κρήτη, λίγο πριν γίνουν γονείς! (photos)

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν διανύουν μια υπέροχη περίοδο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μιας και σε λίγο καιρό από τώρα, θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν κρύβεται, μιας και σε κάθε νέο τους στιγμιότυπο, δείχνουν το πόσο πολύ ευτυχισμένοι και ενωμένοι είναι, μιας και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν οικογένεια με τις πιο γερές βάσεις.

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς μετά από λίγες ημέρες στο νησί των Ανέμων, όπου και πραγματοποίησαν μέρος των διακοπών τους, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την μαγική Κρήτη, για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης, αφού είναι κάτι που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στις αναρτήσεις τους και έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους, αλλά και το καλοκαίρι τους, μιας και σε λίγο καιρό από τώρα η απόλυτη προτεραιότητά τους θα είναι το παιδάκι τους.

Μάλιστα, η Άννα Μπεζάν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την εγκυμοσύνη της και το πόσο ευτυχισμένη νιώθει: "Έχω σκεφτεί ότι μεγάλωσα μόνη μου, άρα έχω γεννηθεί να είμαι μόνη μου, σήμερα όμως η λαχτάρα μου είναι τόσο μεγάλη και νιώθω ότι έχω να δώσω τόσα πολλά στο παιδί μου και στον άνθρωπό μου, που έχουν σβηστεί τυχόν δεύτερες σκέψεις. Έχω αρκετά παραδείγματα προς αποφυγήν λόγω των παιδικών μου χρόνων, που θα προσπαθήσω να γίνω η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου."

Οι δυο τους δημοσίευσαν διάφορες φωτογραφίες και φυσικά το αποτέλεσμα μας κατέπληξε!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved