Τανιμανίδης- Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες από την βάφτιση- Η εκκλησία και ο... girly στολισμός!
Showbiz

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες από την βάφτιση- Η εκκλησία και ο... girly στολισμός!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Xριστίνα Μπόμπα, βαφτίζουν σήμερα τις δίδυμες κορούλες τους στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στη Μύκονο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο σημείο και οι πρώτες εικόνες από τον στολισμό της εκκλησίας είναι υπέροχες και φυσικά... girly!

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα αντίστοιχα και οι δυο γονείς ανυπομονούν για την πιο λαμπερή τελετή και την πιο ευτυχισμένη μέρα για εκείνους, μετά από το γάμο τους, αλλά και την γέννηση των παιδιών τους. Οι πρώτες εικόνες από τον στολισμό της εκκλησίας μαρτυρούν ένα υπέροχο girly αποτέλεσμα, μιας και το χρώμα που πρωταγωνιστεί είναι το ροζ, στις περισσότερες από τις αποχρώσεις του!

Μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπάρχει και ένα ξύλινο τραπέζι με ρόδες, που επάνω έχει μερικά ροζ γλυκάκια, αλλά και δροσιστικά ποτά, που οι καλεσμένοι της οικογένειας μπορούν να απολαύσουν αμέσως μετά το μυστήριο της βάφτισης και λίγο πριν από την λαμπερή δεξίωση, που έχουν οργανώσει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για να γιορτάσουν την βάφτιση της μικρής Αριάνας και Φιλίππας, που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν, τους έχουν κλέψει την ολοκληρωτικά την καρδιά!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις πρώτες φωτογραφίες από τον στολισμό της εκκλησίας:

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκκλησία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved