Κοντοβά: Η επιστροφή στην καθημερινότητα, οι αγκαλιές με την Ada και η φωτό από το αεροπλάνο!
Showbiz

Κοντοβά: Η επιστροφή στην καθημερινότητα, οι αγκαλιές με την Ada και η φωτό από το αεροπλάνο!

Η Χριστίνα Κοντοβά ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από τότε που υιοθέτησε την μικρή Ada, η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και της έχει τεράστια αδυναμία. 

Μαμά και κόρη, από την πρώτη στιγμη είναι αχώριστες, μιας και κάνουν τα πάντα μαζί, για να περνούν όλο και περισσότερες κοινές στιγμές.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτήν την φορά, η χαρούμενη και ευτυχισμένη μανούλα αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την μικρή Ada και εκείνη να ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φωτογραφικό φακό, με ένα μεγάλο διαπεραστικό χαμόγελο.

Μάλιστα, οι διακοπές για την γνωστή σχεδιάστρια τελείωσαν σήμερα, μιας και λίγη ώρα μετά την δημοσίευση που έκανε με τις υπέροχες φωτό της Ada στην παραλία, ανέβασε ένα story στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο, με την λεζάντα να γράφει χαρακτηριστικά: "Επιστροφή στη βάση μας!"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved